Moeller Knutzen 1126

Personale

I øjenklinikken Møller & Knutzen kan du møde:

Lotte Laursen
Optiker
Moeller Knutzen 1015

Lotte Laursen er uddannet optiker fra optikerskolen i Randers. Før ansættelse i Møller & Knutzen var hun chefoptiker i Profiloptik, Kongensgade Esbjerg. Hun har dokumenteret efterudannelse i både svagsynsoptik og kontaktlinser, men specielt kontaktlinser er hendes ansvarsområde. Derfor kan vi tilbyde stort set alle former for kontaktlinser, herunder almindelige bløde kontaktlinser, formstabile kontaktlinser, hybridlinser og Ortho-K linser til behandling af myopi.

Lotte Laursen er oftest den person der visiterer og giver tider telefonisk

Karin Bertelsen
Optiker
A9Q4261

Karin Bertelsen er oprindeligt fra Sverige, men har taget optikeruddannelsen i Randers. Efter ansættelser i forskellige optikerforretninger fik hun interesse for kirurgisk behandling for nærsynethed og alderssyn. Hun har derfor været ansat i Memira, og har erfaring I hvilke patienter der vil kunne have gavn af operation for brillefrihed. Hendes daglige arbejde er overvejende i Møller & Knutzen Optik.

Kathrine Toft Løvdahl Nielsen
Optiker
A9Q4286

Kathrine Toft Løvdahl Nielsen er uddannet fra optikerskolen i Randers, og har bred erfaring i tilpasning af briller. Før hun kom til Møller&Knutzen har hun været ansat hos bl.a Synoptik

Anne Ørsted
Optiker
A9Q4336

Anne Ørsted har lang erfaring som optiker fra forskellige optikerforretninger. Herudover har hun en specialuddannelse i tilpasning af svagssynsoptik, til hjælp for patienter med bla. AMD. Hun har tidligere været ansvarshavende optiker ved "Kommunikation og Hjælpemidler" for Esbjerg kommune. Anne har stor erfaring I at tilpasse special-kontaktlinser og natlinser.